Предавачи


Тим предавача на курсу чине афирмисани професори, а свима им је заједничка жеља да иновативне технологије искористе као алат да полазницима пренесу знање и љубав према страним језицима и да им омогуће да научено користе у свакодневним ситуацијама, пратећи потребе и темпо рада сваког појединачно.

Нада Пуртић 

http://www.doyoubuzz.com/nada-purtic


Нада је запослена као наставник енглеског језика у ОШ ,,Жарко Зрењанин'' у Новом Саду и има преко двадесет година радног искуства у основној и средњој школи као и у приватним школама страних језика.

Има CPE (Certificate of Proficiency in English), звање инструктора за обуку наставе енглеског језика у нижом разредима основне школе и испитује на усменом делу Кембриџ испита. Уз велики број награда освојених за радове у области иновације наставе уз помоћ ИКТ-а, бавила се, истраживала и писала о начинима увођења електронског учења у образовни систем.

2011. је као добитних стипендије Америчке амбасаде у Београду похађала и са великим успехом и веома високом оценом завршила десетонедељни онлајн курс Института за енглески језика Универзитета у Орегону, САД, о развијању вештина подучавања уз помоћ интерактивног веба.

Од августа 2014. држи часове конверзације енглеског језика уз помоћ Скајпа и Адоби Конект.

Сво слободно време проводи читајући и у шетњама крај Дунава.

Марија Јовић Стевановић
  Марија ради као наставник енглеског језика у ОШ ,,Свети Сава" у Баточини са ученицима свих узраста, а током једанаест година искуства радила је и са одраслима и као преводилац.

Добитник је више награда за успешне примере примене технологије у настави, аутор чланака о примени ИКТ-а, коаутор књиге ,,Crazy Animals And Other Activities for Teaching English to Young Learners" ,(Aston Univeristy and British Council) и уредник неколико блогова и сајтова за ученике и наставнике.

Такође је добитник стипендије Америчке амбасаде, захваљујући којој је имала прилику да похађа и успешно заврши десетонедељни курс Института за енглески језик Универзитета у Орегону, што јој је помогло да усаврши своје вештине коришћења технологије у подучавању енглеског језика.

Од маја 2015. године држи часове у виртуелној учионици Адоби Конект.

Интересују је целоживотно учење, технологија, филмови и путовања, а ослонац су јој породица и пријатељи.
Comments